İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü

Seçkin Ergün

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü

MÜDÜRÜN ÖZGEÇMİŞİ:​

1987 yılında Tokat ili Zile ilçesinde doğdu. 2009 yılında Mersin Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2009-2012 yılları arasında özel sektörde görev yaptı. 2012 yılında Büyükçekmece Belediyesinde Çevre Mühendisi olarak görevine başladı. 2017-2024 yılları arasında Çevre Koruma ve Kontrol Müdür Yardımcısı görevinde bulundu. 2024 yılında Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü olarak atanmıştır.

MÜDÜRLÜĞE AİT BİLGİLER

Misyon

Büyükçekmece'de yaşayan herkes için daha iyi bir yaşam ve gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre sunmak. İklim değişikliği ile mücadelede öncü, sıfır atık hedefiyle sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek. Toplumun her kesimini sürece dahil ederek, hep birlikte daha temiz, daha yeşil bir Büyükçekmece için çalışmak.

Vizyon

Gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak için, tüm paydaşlarımızla işbirliği içinde çalışarak, iklim değişikliğinin etkilerini en aza indirmek. Sıfır atık hedefine ulaşmak, doğal kaynakları korumak için yenilikçi ve katılımcı çözümler üreterek örnek bir model oluşturarak uluslararası düzeyde saygın bir konuma ulaşmaktır.