Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü
src IE için ve alt etiketi buraya

Şerif Şahin

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü

MÜDÜRÜN ÖZGEÇMİŞİ:​

1985 Yılında Afyonkarahisar Çay İlçesi’nin Cumhuriyet Köyü’nde doğdu. İlkokul ve ortaokul öğrenimini burada tamamladı. 1999 yılında girdiği Çok Programlı Astsubay Hazırlama Okulu Elektronik Bölümünden 2002 yılında mezun oldu. 2003 yılında Muhabere Elektronik Bilgi Sistemler Okulunu bitirerek Muhabere Astsubay olarak Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yurdun çeşitleri illerinde ve yurt dışında 11 yıl görev yaptı. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Yönetim ve Organizasyon üzerine Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 2014 yılında geçiş yaptığı Büyükçekmece Belediyesi’nde Özel Kalem Müdür Yardımcılığı, 2015-2020 yılları arasında İdari İşler Amiri olarak görev yaptı. 2020 Yılında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak atanan Şerif ŞAHİN evli ve 2 çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

Misyon

Hemşehrilerimizin ihtiyaç duydukları sosyal ve sportif alanlarda destekleyici yerel politikalar oluşturarak, milli ve manevi değerlerin bilincinde, uluslararası temsil yeteneği olan, lider gençler yetiştirmek.

Vizyon

Sporu, sanatı ve bilimi yaşam tarzı hâline dönüştüren, mutlu, sağlıklı ve güçlü bir Büyükçekmece gençliğinin yetişmesine katkıda bulunmak.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün Görevleri ve Sorumlulukları:

• Her türlü spor tesisinin işletme, bakım, denetim faaliyetlerini yürütmek,
  • Tesislerin ve tesis donanımlarının faal durumda olmasını sağlamak ve hazır hale getirmek,
  • Tesislerde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin belirlenerek program dâhilinde sürekliliğini sağlamak,
  • Bölgesel araştırmalar ile yapılması öngörülen tesislerin yerini ve fiziki durumlarını tespit etmek, bu tespitleri yönetime sunmak,
  • Çocuk ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutma kapsamında yaz ve kış aylarında farklı branşlarda spor okulları açmak ve eğitici paneller düzenlemek,
  • İlçemizdeki diğer sportif faaliyet ve kulüplere destek olmak yeni spor alanları açılmasına ve faal olarak işletilmesine katkı sağlamak,
  • Halka açık spor turnuvaları ve sportif faaliyetler düzenlemek,
  • İlçemizde yapılacak her türlü sportif faaliyeti gerçekleştirmek, bu bağlamda proje üretmek ve organizasyonları uluslararası boyuta taşımak,
  • İlçemizde 7'den 70'e her kesimi spora teşvik etmek, sporun tanıtım yönü ve iletişiminden hareketle spor turizminin yapılmasına vesile olmak,
  • Sosyal yapımızda ve çocuklarımızın spor yapmasına imkân sağlamak için çalışmalar yapmak ve denetlemek,
  • Spor organizasyonlarını yapmak için ilgili kuruluşlarla (federasyonlarla) irtibat halinde olmak,
  • Avrupa'da ilçemizin ve ülkemizin temsil edilmesinde pay sahibi olabilmek için her türlü çalışmayı yapmak.

MÜDÜRLÜĞE AİT BİLGİLER

HelpMan

CANLI DESTEK

SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ.