Büyükçekmece Belediyesi kar yağışı altında sokaktaki can dostları unutmadı

Büyükçekmece Belediyesi kar yağışı altında sokaktaki can dostları unutmadı

24 Şubat, 2025

Büyükçekmece Belediyesi, ilçede etkili olan yoğun kar yağışına karşı başlattığı buzlanma ve don olaylarıyla mücadele çalışmalarını başarıyla sürdürürken, sokaktaki can dostlarını da unutmadı.

Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, soğuk hava koşullarında sokakta yemek bulmakta zorlanan can dostları için ilçenin her bölgesinde özel bir besleme çalışmasını hız kesmeden sürdürdü. Sokak hayvanlarına mama ve su desteğinin yanı sıra sağlık problemi yaşanlara da veteriner hekimler tarafından müdahale edildi.

 

Düzenli olarak mama ve su bırakıldı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatı doğrultusunda belediye ekipleri, ilçenin farklı noktalarına düzenli olarak mama ve su bırakırken, can dostlarının soğuktan korunabilmesi için gerekli önlemleri aldı. Belediye ekipleri, don olaylarının önüne geçebilmek için sokaktaki can dostların barınma alanlarını kontrol ederek, güvenli bir şekilde geçirebilecekleri alanlar oluşturdu.

İçerik Fotoğrafları


Benzer İçerikler.

“Dünyanın kukla ustaları Büyükçekmece'de buluştu”
“ İki dev sanatçıya “Yaşam Boyu Onur Ödülü’’ ödülü”
“Gençlik Senfoni Orkestrası’ndan festival sahnesinde muhteşem performans”
“Büyükçekmece’de kumsalları işgal edenlere geçit verilmiyor”
“Büyükçekmece Belediyesi hizmet filosunu 8 yeni araçla güçlendirdi”
“62 ülkenin sahne aldığı “Dünyanın En İyi Festivali” görkemli bir finalle sona erdi”
“Festival coşkusu İrem Derici’nin şarkılarıyla zirveye taşındı”
“Dünyanın en iyi festivali 12’inci kez zirvede”
“Basın dünyasının değerli isimleri festivalde onurlandırıldı”
“Grup Köprü, festival sahnesinde kültürleri aynı ezgide buluşturdu”