04.05.2018 tarih 30411 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği Periyodik Kontrol Esasları Madde (4) ‘’ Yapılan değerleme neticesinde belirlenen A tipi muayene kuruluşu ile ilgili idare arasında protokol imzalanır ve ilgili idare tarafından kamuoyuna duyurulur.’’ Hükmü gereği 01.01.2024 tarihinden itibaren 4 yıl süreli olarak AUDITTEC ULUSLARARASI DEN. VE BEL. HİZ. LTD. ŞTİ. ile protokol imzalanmış olup belediyemiz sınırları içerisinde bulunan asansörlerin periyodik kontrolleri, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yetkilendirilen A tipi muayene kuruluşunu olan AUDITTEC ULUSLARARASI DEN. VE BEL. HİZ. LTD. ŞTİ. tarafından yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.

02.01.2024

04.05.2018 tarih 30411 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği Periyodik Kontrol Esasları Madde (4) ‘’ Yapılan değerleme neticesinde belirlenen A tipi muayene kuruluşu ile ilgili idare arasında protokol imzalanır ve ilgili idare tarafından kamuoyuna duyurulur.’’

 

Hükmü gereği 01.01.2024 tarihinden itibaren 4 yıl süreli olarak AUDITTEC ULUSLARARASI DEN. VE BEL. HİZ. LTD. ŞTİ. ile protokol imzalanmış olup belediyemiz sınırları içerisinde bulunan asansörlerin periyodik kontrolleri, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yetkilendirilen A tipi muayene kuruluşunu olan AUDITTEC ULUSLARARASI DEN. VE BEL. HİZ. LTD. ŞTİ. tarafından yapılacaktır.

 

Kamuoyuna duyurulur.

HelpMan

CANLI DESTEK

SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ.