02.06.2023

Ud- Solfej-TSM öğrencilerinden etkileyici performans

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Sahne Sanatları ‘’ Ud- Solfej-TSM öğrencileri mezuniyet törenlerinde etkileyici performans sergiledi.

Mimar Sinan Koleji’nde düzenlenen mezuniyet törenine öğrencilerin aileleri ve Büyükçekmeceli sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu.

Unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattılar

Büyükçekmece Halk Akademisi Sahne Sanatları mezuniyet törenlerinde Ensar Tunç Eğitmenliğinde Ud, Solfej ve Türk Sanat Musıkisi mezuniyet töreni gerçekleşti. Halk Akademisi öğrencileri seslendirdikleri şarkılar ve sergiledikleri etkileyici performanslarla ayakta alkışlandı. Mezuniyet töreninin finalinde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu tarafından Ensar Tunç’a plaket ve çiçek takdim edildi.