01.06.2023

Büyükçekmeceli kadınlar zumba etkinliğinde buluştu

Büyükçekmece’de dönem sonu etkinliğinde bir araya gelen kadınlar eğitmenler eşliğinde zumba yaptı.

Prof. Dr. Türkan Saylan Spor Tesisleri'nde düzenlenen zumba etkinliğine katılım çok yoğun olurken ortaya da renkli görüntüler çıktı.

‘’Spor sağlıktır, zumba yaşam tarzıdır’’

Dönem sonu zumba etkinliğine katılan kadınlar Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi Eğitmeni Sevinç Bayrakdar eşliğinde açık alanda zumba yaptı. Etkinlikte dans ederek sağlıklı yaşadıklarını ve zumbanın yaşam tarzları olduğunu belirten katılımcılar, Büyükçekmece Belediyesi’nin kendilerine ücretsiz olarak sunduğu zumba, aerobik ve pilates gibi kurslar için teşekkür ettiler.

Etkinlik sonunda Büyükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ufuk Kıray, katılım sağlayan kadınlara sertifika takdim etti.