11.05.2023

2. Uluslararası Büyükçekmece Karikatür Yarışması’nın Ödül Töreni gerçekleşti

Büyükçekmece Belediyesi tarafından organize edilen ‘’Serbest’’ temalı 2. Uluslararası Büyükçekmece Karikatür Yarışması’nın Sergisi ve Ödül Töreni gerçekleşti.

Serginin açılışını Kervansaray-Kurşunluhan'da Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Evren Kılcı, Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanları Reşit Oral ve Bayram Ali Üner, Jüri üyeleri Cemil Cahit Yavuz, Marco De Angelis, Yılmaz Aslantürk, Damir Novak, Nahid Maghsoudi, Anne Derenne, Kürşat Coşgun, Ayşen Baloğlu, Behzat Taş gerçekleştirdi.

Kazanan Sanatçılar ödüllerini aldı

2. Uluslararası Büyükçekmece Karikatür Yarışması’nda ödül alan eserlerin yer aldığı serginin açılışının ardından ödül töreni gerçekleşti. Yarışmayı kazanan sanatçılara ve jüri üyelerine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Evren Kılcı, Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanları Reşit Oral ve Bayram Ali Üner tarafından madalya ve plaket takdim edildi.