src IE için ve alt etiketi buraya
Yazı Boyutu
A

23.04.2023

Atatürk’ün armağanı olan bayramlarını doyasıya kutladılar

Büyükçekmece Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hazırladığı etkinliklere katılan çocuklar Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği bayramı doyasıya kutladılar.

 

23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı Büyükçekmece’de birbirinden renkli ve coşkulu etkinlerle kutlandı.

 

Büyükçekmece Kent Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklere binlerce çocuk aileleri ile birlikte katıldı. Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi bünyesinde faaliyet gösteren Altınköprü Halk Dansları, Modern Dans ve Sahne Sanatları öğrencileri ile Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi bünyesindeki sporcuların performanslarını sergiledikleri kutlamalara Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’de katıldı. Etkinliklere katılan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Akgün, etkinliklerde performans sergileyen çocuklara günün anısında madalya takdim etti.

 

Başkan Akgün makamını çocuklara bıraktı

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, her 23 Nisan’da olduğu gibi bu yıl da koltuğunu çocuklara bıraktı. Bu yıl Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı Sima Oğraşan, başkanlık makamına oturdu. Oğraşan ve çocuk meclisi üyeleri Başkan Akgün’e başta eğitim ve çevre konularında ortaya koyduğu projeler için teşekkür etti. Büyükçekmece Belediyesi Kent Meydanı’nda devam eden kutlamalara ise binlerce çocuk aileleri ile katıldı. Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi bünyesinde faaliyet gösteren Altınköprü Halk Dansları, Modern Dans ve Sahne Sanatları öğrencileri ile Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi bünyesindeki sporcuların performanslarını sergiledikleri kutlamalara Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’de katıldı. Etkinliklere katılan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Akgün, çocuklara günün anısında madalya takdim etti. Etkinliklerin finalinde Ali Altay konseri gerçekleşti. Ali Altay, Türkiye’nin gündemine oturan “Asın Bayrakları Bugün 23 Nisan” marşını birlikte seslendirdiği Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu ile birlikte sahne aldı. Sanatçının, çocuklarla birlikte söylediği şarkılar kutlamaların coşkusunu daha da arttı.

HelpMan

CANLI DESTEK

SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ.