22.11.2022

Hatice Akgün, pastacılık eğitimi alan kursiyerler ile birlikte çikolata yaptı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün ilçedeki sanat merkezlerini ziyaret etti.

Değirmenpark, Güzelce Sanat Merkezi, Mimaroba Halide Edip Adıvar Eğitim ve Sosyal Tesisleri’ni ziyaret eden Hatice Akgün kursiyerler ile birlikte çikolata yaptı.

Kursiyerlerin öneri ve taleplerini dinledi

Büyükçekmece’de Değirmenpark, Güzelce Sanat Merkezi ve Mimaroba Halide Edip Adıvar Eğitim ve Sosyal Tesisleri’nde ahşap boyama, iğne oyası, deri keçe, kadın giyim dikiş, kumaş boyama, Meksika nakışı, amigurumi, takı tasarım, tel kırma, kırkyama, su kabağı işlemeciliği, kanaviçe, örgü, aşçı ve pastacı çıraklığı gibi farklı branşlarda eğitim alan kursiyerlerin talep ve önerilerini dinleyen Büyükçekmece Hatice Akgün, Mutfak Akademisi’nde kursiyerlerle birlikte çikolata ve pasta yaptı.