15.11.2022

Büyükçekmeceli miniklere kitap sevgisi aşılanıyor!

Büyükçekmece Belediyesi “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” kapsamında düzenlediği etkinliklerle çocukları kitaplarla bir araya getiriyor.

İlçenin her bölgesinde düzenlenen 'Çocuk ve Kitap' isimli etkinliklere çocukların ve ailelerin katılımı yoğun olurken çocuklar da eğlenerek öğrenme şansı yakalıyor

Çocuklara kitap sevgisi aşılanıyor

Büyükçekmece Belediyesi Dünya Çocuk Kitapları Haftası'nda çocukları birbirinden güzel kitaplarla tanıştırıp onlara kitap sevgisini aşılıyor. Etkinlikler kapsamında çocuklar kitapların önemi ve kütüphaneler hakkında bilgi alırken boyama yaparak, dans ederek ve oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirdiler. Etkinlik sonunda katılım sağlayan çocuklara Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına kitap hediye edildi.