src IE için ve alt etiketi buraya
Yazı Boyutu
A

01.11.2022

Büyükçekmece Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti

Büyükçekmece Belediyesi Meclisi’nin Kasım ayı toplantısı tek oturumda Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Başkanlığı’nda gerçekleşti.

 

Mecliste grubu bulunan siyasi parti grup başkan vekillerinin gündemdeki önemli gün ve haftalara yönelik mesajlarının ardından gündem maddeleri müzakere edilerek ilgili komisyonlara havale edildi.

 

‘’Demokrasimizi taçlandırmadık tüm ulusumuzun asli görevidir’’

 

Meclis toplantısında açılış konuşması yapan Başkan Akgün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük ve güçlü etkinliklerle kutlamanın gururunu yaşadığını belirterek şöyle konuştu: ‘’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yüzyılımızın en önemli olayıdır. En büyük kazanımımızdır. Cumhuriyet Bayramı’mızı Büyükçekmece ve 85 milyon ulus olarak büyük ve güçlü etkinliklerle kutladık. Gururunu yaşıyoruz. Şu andan itibaren cumhuriyetin 100’üncü yılına girmiş bulunuyoruz. Cumhuriyetimizi yükseltmek, geliştirmek, demokrasimizi taçlandırmadık tüm ulusumuzun asli görevidir. Her türlü yeniliğe açık milletiz. Her türlü zorlukları aşarak Türkiye Cumhuriyeti’nin ebedi olarak güçlü bir şekilde yaşamasını millet olarak yapmaya, yürütmeye, cumhuriyete sahip çıkmaya, demokrasiye sahip çıkmaya kararlıyız. Bu yoldan Türk Milletini kimse alıkoyamaz. Cumhuriyeti bize kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarına, Kuvay-ı Milliyeciler’e, cumhuriyetin bugüne kadar ayakta dimdik kalması için hayatını feda eden aziz, kahraman şehit ve gazilerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm cumhuriyeti o gün açıklayıp bize emanet edenleri bir kez daha minnetle, şükranla, saygıyla anıyoruz. Ruhları şad olsun. Mekanları cennet olsun.’’

HelpMan

CANLI DESTEK

SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ.