src IE için ve alt etiketi buraya
Yazı Boyutu
A

16.06.2021

Büyükçekmece Belediyesi’nin ‘’Tarımda Yeni Uygulamalar’’ eğitimi tamamlandı

Büyükçekmece Belediyesi ve Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında pandemi şartlarında online olarak gerçekleştirilen Büyükçekmece Belediyesi Tarım Akademisi ‘’Tarımda Yeni Uygulamalar’’ eğitim programı tamamlandı.

 

24 Mayıs’ta başlayan eğitim programı 3 hafta boyunca online olarak gerçekleştirildi.

 

“Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz’’

 

Tarım Akademisi ‘’Tarımda Yeni Uygulamalar’’ eğitim programının tamamlanmasının ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün eğitime katılan değerli akademisyen ve katılımcılara teşekkür etti. Başkan Akgün’ün teşekkür mesajı şöyle: ‘’Bölgemizde tarım çalışmalarını çok önemsiyoruz. Bu konuda eğitimler alarak hem bizler hem de vatandaşlarımız bilinçleniyor. Tarım Akademisi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz "Tarımda Yeni Uygulamalar" Online Eğitimleri tamamlandı. Başta değerli akademisyenlerimiz olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. ‘’

 

Online olarak gerçekleşen eğitimlerde katılımcılara alternatif bitkiler, kooperatifçilik, tarla bitkileri, sulama yöntemleri, meyve hastalık ve zararları, toprak işleme ve tarımsal mekanizasyon konularında alanında uzman akademisyenler tarafından eğitimler verildi.

HelpMan

CANLI DESTEK

SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ.