Büyükçekmece Belediyesi hayatı okuyanlarla buluşturuyor

Okuryazar kitlesiyle Türkiye’nin örnek ilçelerinden biri olan Büyükçekmece unutulmaz bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

2019 yılını “Okuma Yılı” ilan eden Büyükçekmece Belediyesi, kitapseverler için 12 Haziran saat 19.30’da Kültürpark Kemal Sunan Amfi Tiyatro’da bir araya geliyor.

Ünlü yazarlar Büyükçekmecelilerle buluşacak

Ünlü yazar Buket Uzuner, Sunay Akın, Sinan Meydan, Nasuh Mahruki ve Suat Suna Kültürpark Amfi Tiyatro’da okurlarıyla buluşacak.  Kitapsever Büyükçekmeceliler, okuma köşeleri ve dünya kütüphaneleri resim sergisi açılışının ardından yazarlar kitaplarını imzalatacak. Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Tarihçi – Yazar Sacide Bolcan moderatörlüğünde düzenlenecek söyleşi programında ise sevilen yazarlar kitap okuma alışkanlığı ve kitap sevgisini konuşacaklar.

“Hep birlikte okuyalım, okutalım”

Tüm Büyükçekmece ailesini 12 Haziran’da Kültürpark’a davet eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “2019 yılını Büyükçekmece’de Okuma Yılı ilan ettik. İlçemizin dört bir yanında okuma etkinlikleri düzenliyoruz. Okur sever Büyükçekmece ailem ünlü yazarlarla buluşarak keyifli bir gün gerçekleştirecek. Büyükçekmece Belediyesi olarak hayatı okuyanlarla buluşturuyoruz. Hep birlikte okuyalım, okutalım” ifadesini kullandı.